Blog Single

Samenwerking Care Internet Services

Na een jarenlange samenwerking vanuit een klant-leverancier relatie, ga ik nu voor een aantal dagen in de week aan de slag bij Care Internet Services. Dit leuk bedrijf uit Eindhoven staat bekend om zijn service gerichte aanpak en kwaliteit gaat boven kwantiteit. Met name dat laatste spreek mij aan en heb ik ook gemerkt in het verleden vanuit de gemeente Vianen. Reden genoeg om elkaar nu te versterken, want ook voor mij zijn kwaliteit en klanttevredenheid belangrijk.

Ik ga me in eerste instantie concentreren op de gemeentelijke klanten. Want na Vianen heeft Care Internet Services nog een aantal gemeenten als klant binnengehaald. Dit zijn o.a. de gemeenten Veldhoven, Waalre, Uden, Leerdam, Bernheze, Maasdriel, Zaltbommel, Eijsden-Margraten en mijn eigen gemeente Peel en Maas. Met de gemeenten Best en Vianen begint Care een belangrijke speler te worden. Zeker gezien alle ontwikkelingen en interesse van andere gemeenten, de service gerichte aanpak blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Ik hoop dan ook een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de goede naam die Care heeft opgebouwd te waarborgen.

Maak een afspraak

Mocht je meer informatie willen, of een presentatie van de mogelijkheden die Care te bieden heeft? Neem dan gerust contact met me op en ik kom graag een keer langs. Met name van de doorontwikkeling van het Intranet waar we nu bij een aantal klanten mee bezig zijn, verwacht ik veel. Ik ben dan ook altijd op zoek naar ambitieuze klanten die hier ook in mee willen gaan. Ik neem het geen sociaal intranet, maar een functioneel intranet. Een intranet waar medewerkers van een organisatie ook echt iets aan hebben.

Voor meer informatie over Care, check de website

januari 01, 2017