Blog Single

Resultaten van Vianen worden steeds meer opgemerkt

De resultaten die ik bij de gemeente Vianen bereik, worden steeds meer opgemerkt. We hebben er altijd bewust voor gekozen om niet zelf de publiciteit op te zoeken, kwaliteit wordt uiteindelijk altijd wel opgemerkt. En zo ook de resultaten die we nu bereiken bij de gemeente Vianen, toch wel iets om trots op te zijn.

KingGemeenten

Onlangs werd ik benaderd door KingGemeenten voor een gesprek, om de successen van Vianen uit te leggen. We hebben gesproken over de Toptaken website, maar vooral ook over de kennisbank die in Vianen in een maand tijd een begrip in de organisatie werd. KingGemeenten was zeer te spreken over de pragmatische aanpak en de resultaten die zijn bereikt in minder dan 2 jaar tijd en heeft daar een mooi artikel over geschreven.

De kunst van het weglaten

Gebruiker Centraal

In februari heb ik een presentatie verzorgd over de toptaken website van de gemeente Vianen, tijdens de eerste bijeenkomst van het nieuwe platform ‘Gebruiker Centraal’. Aan de hand van cijfers hen ik een aantal zaken toegelicht met live voorbeelden. Naast de website heb ik ook laten zien hoe we in Vianen de website hebben gebruikt als informatiebron voor de kennisbank. Op een slimme manier wordt de inhoud van de website in de kennisbank opgenomen, waarbij inzichtelijk is wie aanspreekpunt is en wie verantwoordelijk voor de inhoud.

Presentatie resultaten eerste 2 jaar nieuwe koers online dienstverlening

Voorbeelden op website Goed Opgelost

Op de website van Goed Opgelost, waar voorbeelden worden getoond van succesvolle oplossingen, staan 2 artikelen over Vianen. Het eerste artikel is gepubliceerd direct na de lancering van de toptaken website. Het tweede artikel nadat er zichtbaar resultaten werden gehaald.

Hoe je klanten naar het digitale kanaal verleidt

Nieuwe website gemeente Vianen

mei 05, 2015