Blog Single

www.cromstrijen.nl vernieuwd

Na het succes van de vernieuwde website van de gemeente Binnenmaas, gaan ook de andere gemeenten in de Hoeksche Waard het concept van Binnenmaas over nemen. In het kader van samenwerken heeft de gemeente Cromstrijen naar de websites van de andere gemeenten in de Hoeksche Waard gekeken en werd duidelijk dat de vernieuwde website van de gemeente Binnenmaas het meest tot de verbeelding sprak. De gemeente Cromstrijen is nu de tweede gemeente in de Hoeksche Waard met een vernieuwde website in de vormgeving zoals we die bij Binnenmaas hebben uitgewerkt.

Ten opzichte van de oude website heeft deze nieuwe website een veel rustigere uitstraling. Informatie is beter vindbaar en zit niet meer verstopt. En door het gebruik van eigen kleuren en passende foto’s heeft de website toch zijn eigen uitstraling en identiteit, ten opzichte van de website van de gemeente Binnenmaas.

De website is echter nog niet af (dat is een website natuurlijk nooit), door omstandigheden is de tijd te kort geweest om alles tot in detail uit te werken. Daar wordt de komende maanden nog hard aan gewerkt en de gemeente heeft me al gevraagd ze daar bij te helpen. Mijn doel is dan ook om de website eind dit jaar helemaal gereed te hebben en goed over te dragen in de organisatie, ik ga de gemeente Cromstrijen daarbij een dag in de week ondersteunen.

In navolging van de gemeente Binnenmaas en Cromstrijen gaan nu ook de andere 3 gemeenten (Strijen, Oud-Beijerland, Korendijk) aan de slag met de vormgeving. Een uitstekend voorbeeld van samenwerking, want als straks de gemeenten allemaal hetzelfde concept hebben is het ook heel makkelijk om van elkaar werkzaamheden over te nemen. En voor mij is het natuurlijk ook erg leuk, aangezien mijn eerste project als zelfstandig adviseur gelijk wordt overgenomen door een aantal andere gemeenten.

Zie het huidige resultaat op www.cromstrijen.nl, zoals gezegd gaan we de komende maanden de puntjes op de i zetten.

De komende maanden gaat mijn overige tijd op in het project Vianen. Binnenkort meer hierover, want Vianen gaat een ‘echte’ toptaken website lanceren in december en gaat daarbij een stapje verder dan een hoop andere gemeenten. Houd mijn website in de gaten, binnenkort meer informatie hierover en mogelijk dat ik nog een aantal test personen zoek.

oktober 10, 2013