Blog Single

Cijfers bevestigen aanpak gemeente Vianen

Recentelijk heb ik voor het college van B&W van de gemeente Vianen een presentatie verzorgd, waarbij ik de aanpak die we 2,5 jaar geleden gestart zijn heb geanalyseerd aan de hand van cijfers. Ik heb daarbij verschillende statistieken bekeken (Google Analytics, SiteImprove, Sooqr, cijfers zaaksysteem, etc) en kan maar één ding concluderen: de aanpak was de enige juiste! Er zijn niet heel veel zaken die ik nu zou veranderen bij een andere organisatie, ik zou het concept nog steeds aanbevelen bij andere organisaties. De (online) dienstverlening van de gemeente Vianen is in 2,5 jaar tijd enorm verbeterd en daar ben ik zelf, maar vooral ook de gemeente uitermate trots op.

De presentatie die ik heb verzorgd voor het college van B&W van de gemeente heb ik online beschikbaar gesteld: Vianen online, successen 2,5 jaar in vogelvlucht.

Indien gewenst kun je ook het visie document aanvragen dat ik heb opgesteld naar aanleiding van het project dat ik in Vianen begeleid heb. Het document geeft een beschrijving van de uitgangspunten van de toptaken website. Ik geef daarbij aan waar we overal rekening mee hebben gehouden en heb het document onlangs nog aangepast met cijfers die bepaalde keuzes bevestigen. Ga naar de website “Toptaken website” en vraag het document geheel gratis aan, zonder verdere verplichtingen.

Ik ben in ieder geval trots op de resultaten. Mocht je meer informatie willen, neem dan gewoon contact met me op.

januari 01, 2016