Blog Single

Certificaat training SEO behaald

SEO training

Vandaag, 12 januari 2017, heb ik een online training SEO (Search Engine Optimalization) succesvol afgerond. De training maakt deel uit van een groter pakket waar ik me voor heb ingeschreven. De komende tijd ga ik aan de slag met de training Google Analytics.

Hoewel ik er volgens mijzelf best wel al iets vanaf wist, heb ik toch een aantal interessante details geleerd. Net name het belang van een zoekwoordenonderzoek is iets waar ikzelf nooit echt bij stil heb gestaan. Dat ga ik voor een aantal websites die ik in mijn vrije tijd onderhoud eens uitvoeren. Op basis van de resultaten ga ik de websites aanpassen en de SEO proberen te verhogen. Op deze manier probeer ik mijn kennis in privé tijd bij te houden. Ik kan dit gelijk uitvoeren in de praktijk op een aantal websites die ik beheer.

De training heb ik gevolgd bij de Karel Geenen Academy. Ik ben er zeer tevreden over en hoop dat de volgende training ook bevalt. Van Google Analytics weet ik ook wel het een en ander, maar voor mijn gevoel toch net te weinig.

Meer informatie over de training SEO op de website van Karel Geenen Academy.

januari 01, 2017