Blog Single

www.binnenmaas.nl vernieuwd

Vandaag is voor mezelf wel een belangrijke dag, het resultaat van mijn eerste project is echt zichtbaar. De website van de gemeente Binnenmaas is geheel vernieuwd, www.binnenmaas.nl.
Belangrijkste uitgangspunten waren:

– rustige en verzorgde uitstraling;
– informatie beter vindbaar maken.

Binnenmaas zelf is erg tevreden met het resultaat en dat ben ik zelf ook. Ook de buurgemeenten in de Hoeksche Waard waren zeer positief over de website en vonden dat er goed is nagedacht over een aantal zaken. In ieder geval is er al 1 gemeente die het concept van Binnenmaas gaat overnemen, ook daar zal ik de gemeente deels gaan ondersteunen.

Over het algemeen kan ik zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat en kijk ik ook met plezier terug op dit project. De komende maanden zal ik de gemeente Binnenmaas nog ondersteunen met kleine verbeteringen en optimalisaties en de nodige nazorg, daarna ronden we het project af.

In de tussentijd heb ik ook mijn eigen website vernieuwd, omdat ik niet tevreden was. De informatie is nu beter vindbaar en persoonlijk vind ik de website nu ook een professionelere uitstraling hebben. Uiteraard hoor ik graag wat je van het resultaat vindt en tips om mijn website te verbeteren zijn ook altijd welkom.

maart 03, 2013